03

13.03.2018
Dag van de Cultuureducatie 2018
Op 13 maart organiseert het LKCA in Arnhem de Dag van de Cultuureducatie 2018. Het thema van de dag is vakintegratie in het primair onderwijs. Hoe kun je de kunstvakken en erfgoed onderling of in samenhang met andere vakken vormgeven? Wat is dan het streven: samen optrekken of integreren? Hoe ziet dat er uit en wat betekent dat voor jouw rol?

Deze vragen komen aan de orde in een breed en dynamisch programma. Van colleges tot korte presentaties, van filosofische bespiegelingen tot praktische lesideeën. En natuurlijk met veel ruimte voor uitwisseling en discussie met collega’s. Kunstgebouw zal ook aanwezig zijn met een presentatie over vakoverstijgend werken met een kunstprogramma.

Verdieping
Ben je een ervaren cultuurcoördinator of educator en wil je echt de diepte in? Schrijf de datum dan in je agenda en wees welkom op 13 maart in Musis, de prachtig verbouwde concertzaal in Arnhem.

Op de hoogte blijven
In de loop van januari komt het programma online en start de inschrijving. Wil je weten wanneer de inschrijving start? Stuur dan een mailtje met Dag van de Cultuureducatie 2018 naar events@lkca.nl