Netwerkbijeenkomst sleutelfiguren & combinatiefunctionarissen - Kunstgebouw

Netwerkbijeenkomst sleutelfiguren & combinatiefunctionarissen

Netwerkbijeenkomst combinatiefunctionarissen cultuur

Ze staan meestal bekend als cultuurmakelaar, cultuuraanjager, of cultuurcoach: oftewel de combinatiefunctionaris cultuur. Dé sleutelfiguur die het culturele en sociale domein samenbrengt vanuit een opdracht van de gemeente. Kunstgebouw organiseert de 2e netwerkbijeenkomst.

Over het programma

Naar aanleiding van de eerste bijeenkomst zullen we doorpraten over borging. Kunstgebouw presenteert de Pitch Parade, een samenwerking met VSBfonds waarbij jongeren geld kunnen krijgen voor een idee. We gaan aan de slag met de Toekomstscan en het door Keunstwurk ontwikkelde Kanseboard: tools om met culturele organisaties en verenigingen in gesprek te gaan over toekomstbestendigheid. En natuurlijk is er weer ruimte voor uitwisseling en intervisie.

Datum: dinsdag 18 juni 2024
Tijd: 12.30-16.00 uur, incl. lunch
Locatie: Huszar, Hooikade 13, Delft

Meld je aan

Bereikbaarheid
  • Auto
    Er is veel parkeergelegenheid dichtbij (Crommelinplein en plein Delftzicht). Betaald parkeren van 12:00 uur tot 0:00 uur. Gratis parkeren bij de woonboulevard op 5 minuten loopafstand.
  • Openbaar vervoer
    5 minuten lopen vanaf Station Delft.

Kunstgebouw organiseert de bijeenkomst in het kader van de Pilot Nationaal Akkoord Amateurkunst. Wil je ook aansluiten bij dit netwerk? Stuur dan een e-mail naar cultuurparticipatie@kunstgebouw.nl